Київстар запустив ідентифікацію клієнтів через “Дію”

Скористатися популярними послугами можна без оригіналу паспорта. Абоненти Київстар можуть використовувати цифрові документи з папки “Дія” для ідентифікації в фірмових магазинах мобільного оператора. Крім того, Київстар надав можливість оформити і підписати електронну версію договорів за допомогою цифрової графічної підпису. Примітно, що запустити програму “Дія” можна не тільки в магазинах Київстар, але і в мультибрендових мережах електроніки.

Як повідомляють в Київстарі, найбільш популярними послугами, які раніше вимагали оригіналу паспорта, є перехід на контрактну форму обслуговування, заміна SIM-карти, перехід на Київстар від інших операторів. Тепер скористатися ними можна і з цифровими документами. Ідентифікація проводиться по відкритому в додатку “Дія” документу завдяки опції штрих-код. Співробітник Київстару внесе код в систему, а абоненту потрібно буде лише підтвердити передачу документа.

Київстар інтегрував процес ідентифікації користувачів через Дію у власні IT-системи. Це дозволяє не тільки забезпечити більш захищений спосіб перевірки, а й скоротити час обслуговування. Крім того, мобільний оператор впровадив в своїх магазинах цифровий підпис документів на екрані планшета або смартфона. Для цього розроблено спеціальний додаток – Jet.

Тепер оформлення договорів з Київстар вимагає лише кількох хвилин. Мало того, впровадження даного функціоналу дозволило добитися більшої екологічності, адже тепер абоненти отримують свій екземпляр договору в електронному вигляді на email.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.