Sony обрушить цінник приставки PlayStation 4 в два рази

Компанія Sony продовжує вдавати, що нічого не відбувається, реалізуючи PlayStation 4 по точної такою ж ціною, за якою її реалізували на старті продажів ще багато років тому. Однак при всьому при цьому очевидно, що чим старіше будь-яка ігрова приставка, тим вона дешевша у виробництві. На практиці це означає, що даний виробник електроніки прагне робити буквально все, що йому під силу, аби тільки якомога більше коло людей віддавав за неї повну суму грошей. Проте, оскільки попит на PS4 стрімко падає з кожним днем, вже незабаром може настати довгоочікуваний день, коли кожен бажаючий отримає можливість роздобути у свої руки цю ігрову приставку, виклавши за неї рекордно скромну суму грошей.

Як повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, в найближчому майбутньому вартість ігрової приставки PlayStation 4 може впасти в два і більше разів, завдяки чому вона стане набагато дешевше і доступніше для всіх покупців, ніж раніше. Подія такого роду, безумовно, всіх приємно порадує і дуже сильно здивує, бо ніяк інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Той, хто захоче купити собі цю консоль, безумовно залишиться їй задоволений, так як їй просто елементарно навіть і близько немає рівних за сукупністю якостей. За значний життєвий цикл для неї встигли створити і випустити близько чотирьох десятків ексклюзивних відеоігор, що дозволяють відчути новий ігровий досвід.

Крім того, в цілому для цієї консолі є близько 2 500 ігор, всі з яких можна пройти і отримати при цьому масу задоволення. Якщо спочатку PS4 реалізували за $ 400 доларів, тобто по досить високій ціні, то вже в недалекому майбутньому її вартість цілком може скоротитися до $ 200 доларів. Таким чином, коли цінник цієї ігрової приставки впаде в два рази, попит на неї гарантовано дуже відчутно зросте, тобто значний коло людей захоче її собі придбати, зробивши це максимально легко і просто. Головне враховувати, що сама компанія Sony поки що не робила ніяких заяв із цього приводу, тому зараз не можна точно однозначно сказати, коли конкретно ця консоль стане дешевше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.