Такого девайса від Xiaomi ви ще не бачили, всього за 700 гривень

Mijia, дочірніх бренд Xiaomi, запустив збір коштів на створення «розумної каструлі» Smart Multi-function Cooking Pot 1.5L. Зараз пропозиція доступна в рамках краудфандінговой платформи Xiaomi Mall. Про це розповів азіатський ресурс itpedia.

Згідно з офіційними джерелами, «розумна» каструля від Mijia призначена для приготування їжі. Вона має номінальну потужність в 1000 Ватт і вміє працювати в енергозберігаючому режимі – потужність в такому випадку буде регулюватися автоматично в діапазоні від 300 до 800 Ватт. На ручці пристрою розмістили LED-дисплей, щоб управління каструлею було більш інтуїтивним.

Основна функціональність приладу реалізована різноманітно. Перш за все, пристрій досить потужне. Xiaomi обіцяє, що літр води нова каструля закип’ятить всього за 6 хвилин. Прилад має 9 рівнів регулювання «вогневої потужності», які можуть знадобитися для приготування різних видів продуктів. Обсяг каструлі становить 1,5 літра.

Mijia вбудувала в свій прилад кілька варіантів приготування їжі: гасіння, кип’ятіння, приготування на пару. Крім того, користувачі пристрою через додаток Mijia отримають доступ до 50 рецептам від компанії, створеним спеціально для цієї каструлі. Кожен рецепт має всередині алгоритм приготування, а покупцеві потрібно лише закласти інгредієнти страви. Цю програму можна використовувати не тільки для вибору рецептів, але і для віддаленого управління пристроєм.

Вартість «розумної» каструлі Mijia Smart Multi-function Cooking Pot 1.5L становить 169 юанів (близько $ 26), а після виходу з крайдфандінга вона буде коштувати 199 юанів (приблизно $ 30). Продаж запустять 15 вересня 2021 року, аж поки тільки на території Китаю. Не виключено, що пристрій (яке, по суті, являє собою якусь ітерацію мультиварки) незабаром з’явиться на AliExpress.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.