Названо смартфони і планшети Xiaomi, які отримали нову музичну функцію

Xiaomi офіційно оголосила про запуск нової функції Mi Second Broadcast. Перша партія пристроїв, які підтримують її: Mi MIX 4, Mi Pad 5, Mi Pad 5 Pro і колонка Xiaomi Sound. Це функція потокової передачі звуку на системному рівні. Через глобальний центр управління можна передавати музику зі свого смартфона або планшета на інші «розумні» пристрої, такі як динаміки і Bluetooth-гарнітури в одній мережі Wi-Fi. Можна одночасно підключити кілька пристроїв. Музика легко ретранслюється, і пристрій відтворення можна вибирати прямо в смартфоні або планшеті.

Також підтримується одночасне відтворення з декількох пристроїв. Досить сказати голосовому помічнику Сяо Ай «грати музику у всьому будинку» або вибрати кімнати, в яких ви хочете слухати музику. Підтримується до 8 динаміків, підключених для одночасного відтворення.

Відтворення музики не переривається навіть якщо вам на смартфон хтось дзвонить, або ви граєте в гру. Xiaomi Mi MIX 4 і Xiaomi Mi Pad 5 Pro 5G вже отримали функцію Mi Second Broadcast. Mi Pad 5 і Mi Pad 5 Pro необхідно оновити до MIUI 12.5.7.0. Динаміки Xiaomi Sound необхідно оновити до останньої версії 1.76.1.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.