Смартфон Xiaomi Mi 12: самий бюджетний флагман з процесором Snapdragon 898

Компанія Xiaomi використовувала потужний чіп Snapdragon 888, і не дивлячись на високу продуктивність, було прийнято рішення оснастити майбутній флагман Mi 12 новим Snapdragon 898. Перехід на нову платформу викликаний тим, що у попереднього чіпа є кілька недоліків. В першу чергу виділення великої кількості тепла. Користувачі з метою запобігання перегріву користуються інструментом зниження частоти. В такому випадку температура чіпа залишається в межах норми і контролюється користувачем, але зворотна сторона медалі – зменшення продуктивності пристрою. Це одна з головних причин, чому багато з них перебувають в очікуванні нового чіпа.

Це виготовлений по 4-нм техпроцесу чіп з ядром Cortex-X2 3,09 ГГц. Це значення вище, ніж в попередньому процесорі і навіть недавно анонсованому Snapdragon 888 Plus, в якому частота збільшена до 2,995 ГГц. Відомо, що поява процесора варто чекати в кінці поточного року. Новий чіп повинен не тільки вирішити проблему рясного виділення тепла, а й підвищить продуктивність приблизно на 20%. Повідомляється, що вже йде робота над цілою серією смартфонів на Snapdragon 898. Перший смартфон анонсує в грудні 2021 року. Як повідомляють китайські видання, девайс, який отримає новітній чіп, буде з модельного ряду Xiaomi. Якщо це дійсно так, першим пристроєм стане Xiaomi Mi 12.

Але це не єдина зміна, яку принесе флагман. Також в ньому буде підтримка технології LPDDR5X, зросла швидкість, поліпшена цілісність сигналу і підвищена надійність завдяки Adaptive Refresh Management.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.