Нова тема Landscape для MIUI 12 перетворює ваш Xiaomi на iPhone

Miui як і раніше залишається однією з найпопулярніших прошивок на основі Android. А її головна особливість полягає в можливості глибоких налаштуваннях і персоналізації багато завдяки фірмовому магазину Xiaomi з темами, де можна знайти теми для MIUI на будь-який смак і колір. У числі тем, доступних в фірмовому магазині Xiaomi, є тема під назвою Landscape.


Це абсолютно безкоштовна тема, головна фішка якої – екран блокування, який поєднує в собі практичність з привабливим дизайном. Встановивши цю тему, користувач отримає на своєму смартфоні Xiaomi екран блокування повний ярликів, де можна переглядати різні дані, наприклад, прогноз погоди або кількість пройдених кроків. Прямо на екрані блокування можна буде вмикати / вимикати ліхтарик і налаштувати кнопки для швидкого доступу до різними додатками на зразок месенджерів WhatsApp і Telegram.

 

Щоб завантажити цю тему, потрібно перейти за цим посиланням, яка направить вас в магазин тим Xiaomi. Перед установкою теми ми рекомендуємо змінити в настройках регіон вашого смартфона Xiaomi, Redmi або POCO на Індію або Китай, а після можна повернути вашу рідну країну.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.