ПриватБанк запустив безкоштовну послугу

Найпопулярніший державний “ПриватБанк” запустив безкоштовну послугу аби порадувати своїх клієнтів. Планується, що завдяки даній акції кількість клієнтів банку збільшиться. Про це повідомляється на офіційному сайті “ПриватБанку”.

ПриватБанк безкоштовно відкриває та обслуговує рахунки для бізнесу. З 16.08.21 по 05.09.21 всі бажаючі підприємці зможуть відкрити в “ПриватБанку” безкоштовні рахунки, а тривалість всієї акції буде тривати 3 місяці.

“Успішний бізнес”

Дана акція отримала назву “Успішний бізнес”. Відкрити рахунки можуть і фізичні особи підприємці, які не мали раніше відкритих рахунків у банку. На жаль, акція не поширилась на комунальні медичні заклади, благодійні організації – для них банк має інші пропозиції.

Підприємці, які відкрили рахунки до 5 вересня будуть обслуговуватись на пільгових умовах до 31 жовтня. Перевагою є те, що відкрити рахунки громадяни зможуть на офіційному сайті “ПриватБанку”.

Що потрібно зробити, аби відкрити рахунок?

  1. Обов’язково бути зареєстрованим як підприємець.
  2. Бути клієнтом банку як фізична особа.
  3. Підписати договір обслуговування банком (в відділені або в додатку “Приват24” за допомогою SmartID.

У прес-службі банку повідомили, що ця фінансова установа обслуговує близько 70% вітчизняних фізичних осіб підприємців, які є зареєстрованими в Україні, і близько 45% юридичних.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.