Xiaomi здивувала новими віджетами для MIUI 12.5 в стилі iOS

Не так давно китайські товариші релізнулі MIUI 12.5 Enhanced і разом з цим з’явилися нові віджети. Відповідно, china-review просто не може не розповісти вам на які віджети кинути свій лютий погляд. Ви вже зрозуміли, що ми собаку з’їли на темах для MIUI, а тепер ось отвіджетім свідомість фанатів Xiaomi по повній андро-грамі.

 

Галерея

 

Переробили швидке переключення між “Все” і “Камера”.
Ура, під’їхала класифікація альбомів
Оптимізували редактор фотографій і додали три нових фільтра.
Оптимізували анімацію при видаленні або додаванні нових знімків
Отже, віджети оновленої галереї вельми марні, якщо що

 

 

Налаштування

 

Багатьом може стати в нагоді віджет екранного часу, щоб бачити статистику використання пристрою прямо «на льоту». У віджети є і настройки, наприклад, можна показувати добові ліміти.

 

 

Календар

Для календаря додали аж сім варіантів віджетів. Реально, це навіть перебір. В цілому, це забирає 32 МБ пам’яті, якщо ви не відчуваєте потреби у вільному просторі, то забудьте.

Само собою, є свтелая і темна теми для цього всього справи. Якщо клацнути по якомусь числу, то перекине на відповідну дату. Зручно.

 

App Vault (стрічка віджетів)

Ця «дичину» може запропонувати тільки два що стоять моменти: Quick access (швидкий доступ) і Shortcuts. В іншому, мотлох-мотлохом. Як цим користуватися? Додайте на екран будь-який з вищевказаних віджетів, а потім «Edit» -> видаляєте непотрібні ярлики -> гортає в самий низ до пункту «Select other apps» і вибираєте додатки, які потрібні в віджеті.

До речі, українська мова є далеко не скрізь, оскільки це бета. Для Xiaomi нічого дивного, звичайно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.