Чим небезпечні чохли для телефону

Чохли та кейси створені для захисту вашого смартфону. Проте, вони також несуть в собі небезпеку. Тому, час від часу рекомендується знімати чохол з телефону. Ми розповімо вам про шкоду чохла, якщо носити його постійно.

Перегрів

Перегрів смартфону – це одна з небезпек, причиною якою є кейс. Вона може призвести до поломки смартфону, адже перегріваються внутрішні компоненти, особливо батарея. А через високі температури батарея може не тільки прийти в непридатність, а й роздутись. Телефон починає грітись через чохол з таких причин:

  • Нагрівання під час зарядки.
  • Використання вимогливих мобільних ігор і додатків.
  • Неякісний чохол, який накопичує тепло.
Якщо ви помітили, що телефон почав грітись, то вам необхідно зняти аксесуар і почекати поки пристрій охолоне. І взагалі смартфони рекомендують заряджати без чохла.

Пил

Незалежно від того, де ви зберігаєте смартфон, пил та дрібні смітнинки скупчуються під кейсом. Тому, рекомендується очищати смартфон та чохол від бруду. Особливої очистки потребує вхід для навушників, динамік і роз’єм під зарядний пристрій.

Бактерії

Бактерії, як і пил накопичуються під вашим кейсом. Особливо після користування в громадських місцях, транспорті. Це ваша безпека та здоров’я. Тому, буде корисно час від часу дезинфікувати пристрій та чохол.

Пошкодження

Чохол може не тільки захищати телефон від удару, а й пошкоджувати його. Наприклад, дрібні крихти та піщинки потрапили під кейс. Аксесуар щільно прилягає до кришки, таким чином, крихти починають дряпати та шкодити смартфон. Вам необхідно регулярно вичищати забруднення з-під кейсу, аби зберегти гарний зовнішній вигляд вашого пристрою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.