Не кваптесь купувати популярні смартфони

Щодня нас оточує реклама смартфонів відомих брендів, знайомимось з оглядами та коментарями в інтернеті. Але не кваптесь купувати смартфони, якими користується кожен другий. Сьогодні ми пояснимо вам чому.

Серед відомих брендів смартфонів є Apple, Honor і Huawei, тощо. Але сьогодні на прикладі ми розглянемо один з найвідоміших смартфонів, про який ви точно чули, Samsung Galaxy A51.

Мова йде про чіпсет. Якщо коротко – це набір мікросхем. Для свого пристрою Samsung обрали чіпсет Exynos 9611. Це стало несподіванкою, адже більшість любителів смартфонів знають, що даний чіпсет не є енергоефективним. Таким чином, виробники хочуть заощадити на базових та чи не найважливіших функціях пристрою та зосередити свою увагу на зовнішньому вигляді смартфону. Тому, перед купівлею варто зосереджувати увагу на характеристики пристрою: процесор, частоту екрану, ємність батареї, якість зйомки, тощо.

Попри те, що Galaxy A51 є досить популярним смартфоном, він дуже скоро виходив з ладу. А чіпсет почав лагати навіть після нетривалого користування. У зв’язку з даною проблемою Samsung знизив ціну популярного смартфону до 6000 гривень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.