Офіційно представлено Samsung Galaxy Z Fold 3 ціна в Україні вражає

Ну що ж, відгриміла презентація Unpacked 2021, яка ознаменувала прихід наступного покоління складних смартфонів Samsung. Зараз поговоримо про головне з них – Galaxy Z Fold 3. Нове видання стало легше (271 г) і тонше (6,4 мм в розкладеному і до 16 мм в складеному стані), зібрано з алюмінію і скла Gorilla Glass (Victus ззаду і DX на камері) із заявленою захистом від бризок IPx8, а “залізо” оновлено до актуального: Snapdragon 888, 12 ГБ ОЗУ LPDDR5, 256/512 ГБ ПЗУ. А ще Galaxy Z Fold 3 став першим смартфоном Samsung з підекранною фронтальною камерою: для першої спроби корейці вибрали “ультрапікселі” – 4-Мп модуль по 2 мкм на кожен піксель. Решта камери не зазнали істотного апгрейда: три сенсора на 12 Мп, шірік з охопленням 123 гр, телевик з дворазовим оптичним наближенням. 10-Мп фронталки на екрані поміщена в отвір по центру.

Мабуть, головною фішкою Galaxy Z Fold 3 стала підтримка стилуса S Pen, причому Samsung запропонувала два варіанти “олівця”: S Pen Fold Edition без Bluetooth і S Pen Pro, анонсований ще на початку року з Galaxy S21 Ultra. Обидва мають фукнции Air Command, а переваги “Прошки” полягає в підтримці жестів Air Actions, можливості підключення до декількох пристроїв і перемикання між ними, наявність USB. За допомогою стилуса можна писати замітки, малювати, виконувати функції, властиві іншим моделям з S Pen. Все це інтегровано в спеціальне видання One UI 3.1 для складних смартфонів.


Samsung Galaxy Z Fold 3 доступний в трьох кольорах – чорному, сріблястому і зеленому (в Україні поки без сріблястого). Кожна запропонована в двох конфігураціях пам’яті: 256 або 512 ГБ. Ціна в Україні стартує з 58392 гривень. Старт продажів призначений на 10 вересня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.