Які виклики та SMS краще видалити з телефону

Чи потрібно видаляти історію викликів і SMS в телефоні? Раніше майже всі телефони не мали великого об’єму внутрішньої пам’яті. Тому, видалялась історія викликів і SMS. Коли їх накопичувалося занадто багато, телефон починав гірше працювати. Чи є причини, коли потрібно очищати історію викликів та SMS, коли переважна частина смартфонів не мають проблем з нестачею пам’яті?

Історія викликів

Якщо ви пам’ятаєте, то на старих моделях телефонів був ліміт на кількість дзвінків в журналі викликів. Після перевищення ліміту всі записи видалялись, що не є досить зручним, адже є велика ймовірність втрати важливої інформації. На сьогодні, для економії пам’яті, очищення історії дзвінків не має жодного сенсу тому, що журнал викликів займає дуже мало місця на смартфоні.

SMS-повідомлення

Видаляти SMS-повідомлення, щоб заощадити пам’ять, також безглуздо. Сучасні смартфони мають достатній обсяг пам’яті, щоб зберігати тисячі нових SMS.

Однак є причини, за якими варто позбавлятися від деяких SMS:

  1. SMS з посиланням. Якщо на телефон прийшло SMS-повідомлення з посиланням, його необхідно одразу видалити, аби помилково не перейти за ним.
  2. SMS з вашою особистою інформацією. На жаль, трапляються випадки, коли телефон потрапляє до рук зловмисників. Аби захистити свою інформацію та особисті дані, намайгатесь не зберігати такі SMS, бо вся конфіденційна інформація про власника може бути використана проти нього.
  3. SMS про сім’ю. Наприклад, у скільки хто повертаються додому, адреси та інша інформація, яку сторонні люди не повинні знати. У разі, якщо ваш смартфон потрапить до чужих рук, такі SMS можуть також бути використані зловмисниками.
  4. SMS з паролями і логінами. Є сервіси, які надсилають вам паролі у вигляді повідомлень. Цією інформацією можна легко скористатися злочинці, якщо телефон загубиться.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.