Смартфон Xiaomi Redmi K40 впав в ціні до рекодно низького рівня

Компанія Xiaomi анонсувала смартфон Redmi K40 в лютому 2021 року. Пристрій виявилася настільки популярним, що тепер його складно знайти в продажу. Ось уже майже півроку всі смартфони, які надходять в магазини, відразу розкуповують. При цьому вартість на модель поступово падає.

На даний момент Jingdong Mall пропонує флагманську версію Redmi K40, яка обладнана 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті, за найнижчою вартістю в історії. Ціна становить 365 доларів. Нагадаємо, що в кінці весни смартфон впав в ціні до 385 доларів.

Redmi K40 отримав однокристальних систем Snapdragon 870, швидку пам’ять LPDDR5, UFS 3.1 і панель Samsung AMOLED E4 з частотою оновлення 120 Гц і дозволом FHD +. У новій лінійці компанія вирішила випустити смартфон з дуже маленьким отвором для передньої камери.

Пристрій одержав підтримку Wi-Fi 6E, ІК-порт, стереофонічні гучномовці c підтримкою технології поліпшення звучання Dolby Atmos, двохдіапазонний модуль GPS, NFC, а також захист від пилу і вологи IP53. Працює Xiaomi Redmi K40 на операційній системі Android 11 з оболонкою MIUI 12.5

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.