Плюс одна фобія: навушники вибухнули в вусі і вбили людину

Видання Times of India повідомило про трагедію, яка сталася з 28-річним Ракеш Кумаром нагару, жителем індійського штату Раджастан. В його вухах вибухнули бездротові навушники, після чого він помер.

Ракеш слухав музику як зазвичай, і раптом в одному з вух прогримів вибух – запалав акумулятор в навушнику. Вухо було пошкоджено, чоловіка відвезли в лікарню, де він помер. Доктор видав попередній висновок про те, що смерть сталася через зупинку серця.

Очевидці кажуть, що безпосередньо перед вибухом в навушнику з’явився яскраве світло. Причина загоряння не з’ясована, але можна припустити, що акумулятор виявився неякісним і деформувався, що викликало сильне нагрівання знаходилися в ньому хімічних речовин і вибухову реакцію з гучним бавовною.

Бренд навушників не уточнюється, відомо лише, що це якась індійська торгова марка, що випускає дешеву акустику, яка продається повсюдно, включаючи супермаркети і заправні станції. Втім, ціна тут ні при чому, відомі випадки, коли у вухах вибухали дорогі навушники іменитих брендів, на кшталт Beats і AirPods.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.