Vodafone надає абонентам нову послугу слідкування

Vodafone запустив найважливішу дешеву послугу. Оператор мобільного зв’язку Vodafone запустив послугу Знай Де, яка дозволяє дізнатися в режимі онлайн місцеположення абонента. Про це він повідомив на своєму сайті.

“Завдяки послузі Знай де ви можете більше не хвилюватися за своїх дітей, близьких і друзів, завжди знати, де вони знаходяться, а також побачити їх місце розташування на карті міста”, – зазначено в повідомленні.

Послуга дає можливість визначити місце розташування абонента в місті з точністю до 300-500 метрів, на його околиці – до 1000-1500 метрів. А ось за містом похибка може становити кілька кілометрів. Vodafone запевнив, що послуга працює на всіх мобільних телефонах стандарту GSM і не вимагає установки і налаштування додаткових програм. При цьому він зазначив, що в мережі 4G Знай Де тимчасово недоступна.

Для підключення послуги необхідно відправити sms-повідомлення на номер 7005 з текстом додати (номер абонента) (ім’я для ідентифікації). Наприклад: додати 0951254862 Олена. На номер зазначеного людини прийде sms з пропозицією про прийняття і відхилення дозволу на надання даних про місцезнаходження. Йому необхідно буде відправити текст «ТАК» або «НІ» на номер 7003. Відправка одного запиту на визначення місцеположення коштує 25 копійок. Перші п’ять днів користування послугою не оплачуються.

Детально про вартість Знай Де:

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.