Microsoft офіційно закрила новий Windows

Microsoft припинила роботу хмарного сервісу Windows 365. Про це представник компанії повідомив в офіційному Twitter-акаунті. Скотт Манчестер, директор з управління Windows 365, пояснив, що попит на сервіс перевершив всі очікування – Microsoft виявилася не готова до такого величезного напливу користувачів. Охочих безкоштовно протестувати нову систему хмарної «вінди» виявилося настільки багато, що сервера не витримали і компанія була змушена закрити проект.

Скотт відзначає, що безкоштовний пробний тариф згорнуть на невизначений час. Всі, хто зацікавлений в покупці платного доступу до Windows 365, можуть підписатися на оновлення статусу сервісу і їх сповістять, коли можна буде знову користуватися хмарним Windows. Робота нового сервісу припинена, щоб дати компанії час розгорнути нові серверні потужності і задовольнити попит повною мірою.

Раніше ми розповіли, що таке Windows 365 і скільки коштує передплата на нього в Росії. Його головна перевага – безперервність роботи. По суті, користувач може миттєво отримати доступ до своєї роботи, так як умовний «комп’ютер» завжди включений на сервері і підключитися до нього можна практично з будь-якого пристрою – в тому числі і з iPad.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.