Нова тема iPhone XS для MIUI 12 порадувала фанів Xiaomi

Сьогодні я хочу показати вам нову роботу дизайнера Laura2014. Тема виконана в стилі iOS і застосовується на два режими. З екрану блокування доступні камера і ліхтарик. Свайп вправо відкриває екран з віджетами. Самий верхній широкий віджет змінює обкладинку і його можна гортати. Тут можна включити музичний плеєр, подивитися час в інших містах, якщо ви їх додавали. Також є прогноз погоди на кілька днів, календар, замітки і інше …

Віджет на робочому столі подвійний і кожну частину можна налаштувати на показ потрібної вам інформації. Наприклад, музичний плеєр, заряд батареї, замітки або щось ще .. Установки робляться дабл тапом по напису під кожним віджетом.

Іконопак в стилі iOS. У папках на напівпрозорої підкладці 3 ярлика в ряду. Сітка робочого столу 4 * 6, 5 * 6. У центрі управління симпатичні кольорові ярлики. В панелі повідомлень розділені повідомлення. Дзвонилка в стилі iOS з круглими кнопками і англійським алфавітом в обох режимах. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 10 Pro і RN 9 Pro (MIUI 12.5 і 12, android 11) – застосувати добре і виглядає також здорово. Для використовують звонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося скріншоти світлої версії теми:

І кілька скріншотів з темного режиму:

Тема доступна в регіонах Індія, Німеччина … Після застосування рекомендується перезавантаження (!) Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.