Xiaomi офіційно відклала анонс MIUI 13

MIUI 13 дебютує в кінці року, вона потребує доопрацювання. Довга і стабільна підтримка – це те, що чекають від Xiaomi її шанувальники. Проблеми і косяки в роботі MIUI 12 і MIUI 12.5 породили велику хвилю критики з боку користувачів. Можливо, невдачі змушують компанію перестрахуватися і не поспішати з виходом MIUI 13. Раніше інсайдери наполегливо твердили, що одночасно з Xiaomi Mi Mix 4 на ринок прийде і нова версія фірмової оболонки – MIUI 13. Але вже минулого тижня прийшло повідомлення, що компанія відмовилася від початкового плану і відклала вихід MIUI 13. Причина – потрібен час на оптимізацію прошивки.

 

І ось сьогодні глава Xiaomi Лей Цзюнь підтвердив, що MIUI 13 затримається. Після оголошення, що 10 серпня компанія влаштує анонс нових продуктів, серед яких виявиться Xiaomi Mi Mix 4 і планшети Xiaomi Mi Pad 5, він відповів на найпопулярніші питання фанатів, де торкнулися і тему майбутнього релізу MIUI 13. Зокрема, йому задали питання, чи варто чекати анонс нової версії фірмової оболонки разом з іншими продуктами. На що той відповів, що зараз команда розробників зайнята «поліруванням основного досвіду» і вирішенням ключових проблем. MIUI 13 вийде в кінці року і глава компанії сподівається, що вона виправдає очікування фанатів. Схоже, що дебют MIUI 13 можуть влаштувати одночасно з релізом Xiaomi Mi 12.

Серед інших питань, на який дав відповідь Лей Цзюнь, стосувався випуску електромобіля. За словами глави компанії, проект знаходиться на ранній стадії і коли буде досягнутий істотний прогрес, Xiaomi повідомить про це.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.