Google відключить вхід в Gmail і YouTube зі старих смартфонів

Кого торкнеться блокування і як її можна уникнути. Користувачі старих версій Android від 2.3.7 і нижче не зможуть використовувати свої облікові записи для входу в додатки Google. Як повідомляє 9to5google, обмеження набуде чинності 27 вересня. Google вже почала інформувати користувачів електронними листами. Відзначимо, що під обмеження потраплять громадяни, не оновлюється свої пристрої з 2011 року.

Як відзначають в компанії, причиною такого рішення стала необхідність захистити безпеку акаунтів. З 27 вересня 2021 року користувачі не зможуть увійти в акаунти і будуть отримувати повідомлення про неправильному введенні логіна і пароля. Торкнеться це і сервісів YouTube, Gmail і Maps.

Відзначимо, що вирішити проблему просто – достатньо лише оновити смартфон до Android 3.0 Honeycomb і наступних версій операційної системи.

Незважаючи на те, що більшість користувачів Google вже давно користуються більш новими версіями ОС, деякі все ж потраплять під заборону.

Як повідомляє видання 9to5google, один з постійних читачів повідомив, що вже отримає повідомлення від Google і повідомив, що через нововведення йому доведеться відмовитися від використання улюбленого ігрового смартфона Sony Ericsson Xperia Play, випущеного в 2011 році.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.