MIUI 13 вийде не в серпні, вона затримається

Компанії потрібен час на оптимізацію MIUI 13, тому її вихід могли перенести. Поширення MIUI 12.5 йде повільно і супроводжується критикою на адресу збоїв і помилок в її роботі на ряді моделей. Щоб виправити всі косяки була створена спеціальна група, тоді як основна маса розробників заточена на створення MIUI 13. Багато хто був упевнений, що анонс нової версії прошивки відбудеться в серпні одночасно з релізом Xiaomi Mi Mix 4, який повинен був стати першим смартфоном з нею «з коробки ».

 

Чи не сумніватися в тому, що так і станеться, змушували слова одного з топ-менеджерів компанії, який раніше заявляв, що на серпень намічена презентація MIUI 13. І ось несподівано прийшла новина, що Xiaomi відклала вихід тринадцятої ітерації фірмової прошивки. Оболонка потребує оптимізації, а для цього потрібен час. Судячи з усього прошивка вже готова, але компанії необхідно більше часу, щоб довести її до розуму, прибрати баги і помилки.

Крім того, прийшло повідомлення, що чогось дійсно кардинального MIUI 13 не принесе. Це буде допрацьована версія MIUI 12.5 з рядом поліпшень. Так, крім чисто візуальних змін в інтерфейсі і технології віртуального розширення оперативної пам’яті, прошивка принесе з собою функцію Gesture Turbo 2.0 для поліпшення плавності анімації жестів. З’явиться плаваюче вікно для ігор і додатки MIUI Cleaner. Стоїть завдання поліпшити реакцію на дотики і для цього знадобиться функція Natural Touch 2.0.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.