Xiaomi Mi Pad 5 доступний айпад для тих, хто вважає за краще Android

Потужне «залізо», швидка зарядка і камери як у смартфона. Не секрет, що Xiaomi повертається на ринок планшетів і готується представити Xiaomi Mi Pad 5 відразу в трьох версіях. Дві «старші» отримають чіпсет Snapdragon 870 і «молодша» – Snapdragon 860. На глобальний ринок вийде тільки остання з модифікацій, а ось варіанти краще не покинуть межі Китаю. Не забарились нові подробиці про те, якими будуть планшети.

Очікується, що модифікації з Snapdragon 870 отримають назву Xiaomi Mi Pad 5 і Mi Pad 5 Pro, а версія з Snapdragon 860 – Xiaomi Mi Pad 5 Lite. Крім трохи більше потужного чіпа, «старші» моделі будуть виділяти наявністю 67-ватної зарядки, а лайт-версія буде задовольнятися зарядкою на 30 Вт.

Базовий планшет серії і «прошка» удостояться акумулятора ємністю 8750 мАг, 10,9-дюймової IPS-панелі з частотою оновлення 120 Гц і дозволом 2К (2560х1600 пікселів). Xiaomi Mi Pad 5 буде володіти 12 Мп камерою, а Pro-версії дадуть датчик на 48-мегапікселів.

Є також передбачення, що може вийти версія з Snapdragon 768G на борту і схильні до того, що з’явиться вона під брендом Redmi. Так це чи ні, дізнаємося в серпні, коли і повинна відбутися прем’єра сімейства Xiaomi Mi Pad 5.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.