Haylou офіційно випустила «вбивцю» Apple Watch за 1880 гривень

Компанія Haylou офіційно випустила новий смарт годинник. Вони отримали класичний круглий дизайн, алюмінієвий корпус і силіконовий ремінець. Новинка китайського виробника надходить у продаж під комерційною назвою Haylou RS3.

Пристрій обладнаний 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною вигнутим склом 2,5D. Дозвіл екрану складає 390 x 390 пікселів. Годинники отримали датчик GPS, який дає можливість займатися спортом без смартфона. Пристрій є вологозахищений.

Годинники отримали датчик серцевого ритму, який здатний збирати інформацію про частоту пульсу 24/7. Також є датчик SpO2, який може вимірювати рівень кисню в крові. На даний момент остання функція досить популярна через тривалу пандемії COVID-19. Також годинник має функції відстеження сну, підрахунок кількості кроків і калорій.

Haylou RS3 підтримують 14 видів спорту. Також апарат має деякі корисні функції. Наприклад, нагадування про дзвінки або повідомлення, секундомір, інформацію про погоду і т.д.

Ємність акумулятора Haylou RS3 становить 230 мАг. Це гарантує до 7 днів нормальної роботи. Якщо застосовувати годинник в режимі звичайного годинника час збільшується до 15 днів. З включеним GPS вони можуть пропрацювати до 25 годин. Носи пристрій є на платформі Youpin за 70 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.