Офіційно представлений захищений смартфон Nokia XR20 ціна вражає

Модельний ряд смартфонів Nokia поповнився новим «життєздатним» пристроєм Nokia XR20. Цей апарат розрахований на тривалий термін служби як апаратного, так і програмного забезпечення.

Новинка виконана в міцному корпусі, який забезпечує високий рівень захисту внутрішніх компонентів від можливих негативних наслідків. Пристрій сертифіковане за стандартом MIL-STD810H і витримує падіння з висоти до 1,8 метра. Також смартфон захищений від води і пилу відповідно до стандарту IP68. Дисплей покритий захисним склом Gorilla Glass Victus.

Смартфон Nokia XR20 оснащений 6,67-дюймовим IPS дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +. Екран характеризується максимальною яскравістю 550 ніт. Сенсорна панель дозволяє працювати зі смартфоном в рукавичках або мокрими руками. Апарат несе на борту процесор Snapdragon 480, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Підтримується можливість розширення сховища за допомогою карти пам’яті microSD. Пристрій підтримує зв’язок 5G.

На задній панелі смартфона Nokia XR20 розташована подвійна камера. Головний модуль виконаний на базі 48-мегапіксельного 1 / 2,25-дюймового сенсора і доповнений об’єктивом з діафрагмою f / 1.8. Також доступний надширококутний модуль з 13-мегапіксельним 1/3-дюймовим сенсором і об’єктивом з діафрагмою f / 2.4. Фронтальна камера виконана на базі 8-мегапіксельного сенсора, вона володіє фіксованим фокусом і об’єктивом з діафрагмою f / 2.0.

У пристрої доступні стерео динаміки з технологією поліпшення звучання OZO, 3,5-міліметровий роз’єм для підключення навушників, сканер відбитків пальців на бічній грані корпусу і додаткова індивідуально настроюється кнопка. Ємність комплектного акумулятора складає 4630 мАг. Виробник заявляє про два дні автономності. Апарат підтримує дротову зарядку потужністю 18 Вт і бездротову зарядку потужністю 15 Вт.

Смартфон Nokia XR20 працює під управлінням операційної системи Android 11. Виробник обіцяє випускати великі оновлення ОС протягом 3 років і щомісячні оновлення безпеки протягом 4 років.

 

Новий захищений смартфон Nokia XR20 надійде в продаж з 24 серпня. Рекомендована роздрібна ціна єдиною конфігурації складає $ 550. На вибір користувачів будуть доступні синій (Ultra Blue) і сірий (Granite Grey) варіанти колірного виконання корпусу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.