Список смартфонів Xiaomi, які можуть розширювати оперативну пам’ять через MIUI

Одна з останніх новин MIUI, яка викликала найбільший фурор, – це розширення оперативної пам’яті. Використовуючи безкоштовне карту пам’яті, нова функціональність MIUI дозволяє розширювати оперативну пам’ять до 1, 2 або навіть 3 ГБ. Таким чином, якщо у нас є Redmi Note 10 Pro 5G з 6 ГБ оперативної пам’яті, ми можемо розрахувати його до 7 ГБ, щоб забезпечити кращу продуктивність.

Все смартфони Xiaomi, у яких буде функція розширення RAM
На сьогоднішній день Redmi Note 10 Pro 5G був єдиним пристроєм, яке отримало це поліпшення MIUI через китайське ПЗУ, тепер воно поширюється на більшу кількість пристроїв.

Ця цікава функціональність MIUI не буде ексклюзивною для смартфонів з меншими ресурсами, вона також була реалізована в інших смартфонах Xiaomi, оснащених Snapdragon 888, Snapdragon 870 і Snapdragon 865. Ось пристрої, які отримають цю функцію:

  • Redmi Note 10 Pro 5G
  • Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11i
  • Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra

Дуже ймовірно, що функція розширення оперативної пам’яті скоро буде доступна на більшій кількості пристроїв, особливо з 2, 3 або 4 ГБ фізичної пам’яті.

На даний момент ця функція не реалізована в MIUI Global ROM і, швидше за все, вона з’явиться разом з MIUI 13 або через остаточну версію MIUI 12.5 і для невеликої групи пристроїв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.