Мобільний телефон Xiaomi Mi 11 Ultra повністю провалив тест екрана

Хоча OLED-панель Xiaomi Mi 11 Ultra є однією з кращих на ринку, її оцінка DxOMark в 87 балів, дана оцінка ставить цей смартфон на 12 місце в TOP Global, на відміну від таких смартфонів, як Samsung Galaxy S21 Ultra, з 91 набраним балом.

Відсутність плавності і погана деталі темних кольорів
Згідно з даними DxOMark, екран Xiaomi Mi 11 Ultra відрізняється хорошою яскравістю, демонструючи непогані результати при відтворенні контенту HDR10. Крім того, передача кольору в нього точна. Що стосується ігор, то у Xiaomi Mi 11 Ultra пропонує повністю збалансований екран, який нам, безсумнівно, сподобається.

Проблема в тому, що зображення на дисплеї Xiaomi Mi 11 Ultra здається тремтячим при перегляді його при дуже яскравому світлі. Крім того, при відображенні контенту HDR10 важко розрізнити темні кольори. Основна проблема екрану – недостатній рівень плавності роботи при перегляді веб-сторінок і Галереї.

У підсумку результат, який не є поганим, далекий від того, чого ми могли очікувати. Таким смартфонам, як OnePlus 8T, LG Wing або навіть Samsung Galaxy S20 Ultra, вдалося вийти вперед з кращими показниками.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.