Секрети MIUI 12: як швидко поліпшити зв’язок і знизити швидкість розряда смартфона

Давно перестало бути секретом те, що всі пристрої з виходом в інтернет так чи інакше стежать за користувачем. Під приводом збору корисної інформації і відправки звітів про помилки, смартфони відсилають розробникам програмного забезпечення різні дані. Стеження часто завдає не прямий шкоду користувачеві. Мало кому цікаво, які шкарпетки ви любите купувати і скільки витрачаєте грошей на покупку музики або іграшок. При відправці різних звітів ви витрачаєте власний мобільний трафік, а також витрачаєте заряд акумулятора смартфона. Ми розповімо, як відключити подібні функції в прошивці MIUI. Насамперед потрібно зайти в налаштування, розділ Google> Персоналізація з урахуванням загальних даних. Перед нами з’явиться список програм, які використовують “персоналізовані дані”, тобто отримують інформацію зі смартфона.

Також ми рекомендуємо повернутися на крок назад і в тому ж розділі Google відкрити вкладку «Пристрої та обмін» -> Обмін з оточенням. Відключивши цю функцію, в деяких випадках, можна істотно знизити швидкість розрядки акумулятора.

Якщо ж вас перестало влаштовувати якість звуку при телефонних дзвінках, то можна спробувати відключити функції VoLTE і VoWiFi. Зайдіть в «Налаштування» -> Sim-карти і мобільні мережі -> ваша сім-карта. Знайдіть пункти “Включити VoLTE” і “Виклики через Wi-Fi”. У деяких ситуаціях якість звуку при здійсненні дзвінків може підвищитися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.