ПриватБанк і Visa запустили перекази грошей за номером телефону

Фраза «скинь на карту» піде в минуле. Держбанк ПриватБанк в партнерстві з компанією Visa оголосили про запуск в Україні сервісу перекладів за номером телефону.

«Тепер, щоб зробити переклад, досить лише вказати номер телефону одержувача – якщо банк одержувача також підключений до платформи», – повідомили в ПриватБанку. Переклад відбувається через міжнародну мережу Visa Direct, де прив’язка номера карти до номера телефону зберігається як захищений токен.

У банку відзначають, що це робить переклади ще більш безпечними, адже ніхто, крім банку, не має доступу до особистих даних користувачів.

«Переклади по телефону, а не за номером картки – це початок нової ери в сфері платіжних послуг. Мало хто знає напам’ять номери банківських карток або IBAN, а ось власний мобільний номер пам’ятають усі. Завдяки запуску інноваційного сервісу в партнерстві з ПриватБанком, фраза “скинь на картку” з часом відійде в минуле, як і всі незручності, які з нею пов’язані », – зазначила Світлана Чирва, віце-президент і регіональний менеджер Visa в Україні, Білорусі та Молдові .

Переклад буде відбуватися виключно в додатку Приват24. Сервіс дозволяє здійснювати перекази тільки в гривні, з карти будь-якого українського банку на карти будь-якого банку, зареєстрованого в сервісі. Комісія така ж як і при звичайних перекладах за номером картки.

Переклади проводяться в онлайн-режимі, а гроші надходять моментально. Крім того, в додатку Приват24 передбачена інтеграція контактної книги з позначенням клієнтів, які вже підключилися до сервісу перекладів по телефону.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.