Xiaomi замінила ще один додаток MIUI на додаток Google

Днями власники Redmi Note 8 Pro підняли тривогу, виявивши, що Xiaomi замінила власний інструмент оновлення MIUI на додаток Google Updater. Спочатку користувачі сприйняли це як збій в системі, але виявилося, що це не системна помилка, а наступна зміна в MIUI. Це підтвердили джерела Telegram-каналу MIUIes, знайомі з планами Xiaomi.

За даними інсайдерів, Xiaomi замінить фірмовий інструмент оновлення на Google Updater на всіх своїх пристроях з глобальної версією MIUI на борту. Поки оновлення торкнулося тільки Redmi Note 8 Pro і Xiaomi Mi 10, але незабаром нововведення з’явиться і на інших смартфонах. Відзначається, що Xiaomi зважилася на таку зміну, щоб поліпшити завантаження оновлення. У той же час зміна інструменту для поновлення ніяк не вплине на політику оновлень, що завантажуються «по повітрю» через режим OTA-оновлення.

До речі, це вже не перший раз, коли Xiaomi замінює фірмові програми на додатки від Google. До цього аналогічна ситуація сталася з фірмовим додатком Phone, яке замінили на стандартну «дзвонилку» Android.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.