Флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 провалився в тесті автономності

Фахівці з лабораторії DxOMark випробували автономність топового смартфона Xiaomi Mi 11 в різних сценаріях роботи. Експертів вразила швидкість зарядки пристрою як по дроту, там і по повітрю. Але з автономністю смартфона виникли проблеми.

Ємність акумулятора Xiaomi Mi 11 становить 4600 мАг. Доступна технологія швидкої зарядки потужністю до 55 Вт. Також смартфон може «дозаправлятися» від 50-ватної бездротової док-станції.

В ході випробувань дослідники DxOMark помітили, що смартфон дає хороші показники під час використання будь-якого з підтримуваних способів зарядки. По кабелю акумулятор «розгойдується» з 0% до 89% всього за півгодини, а до 100% заряджається за 56 хвилин.

Бездротові технології трохи повільніше заряджають батарею. Так, вже через 30 хвилин АКБ набирає 48% ємності, за 51 хвилину – 80%, а повністю заряджається повітрям за 74 хвилини.

Проте фахівці відзначили і мінус пристрою. Так Xiaomi Mi 11 славитися високим енергоспоживанням практично при будь-яких сценаріїв використання. При 7 годинному використанні смартфон здатний пропрацювати до 23 годин. Також акумулятор смартфона сідає навіть вночі якщо їм не користуватися.

 

У зведеному рейтингу автономності DxOMark смартфон Xiaomi набрав 49 балів. На даний момент це найнижчий показник серед усіх випробуваних гаджетів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.