Представлені нові навушники Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro за 1200 гривень

Xiaomi випустила глобальну версію бездротових навушників Redmi AirDots 3 Pro. Вони вийдуть на Всесвітній ринок як Redmi Buds 3 Pro. У Китаї навушники з’явилися ще 11 червня за ціною 45 доларів. Зараз же Redmi Buds 3 Pro доступні до покупки на Aliexpress з безкоштовною доставкою. Також є можливість отримати купон за 10 доларів, з яким ціна впаде до 40 доларів. Пізніше вартість буде підвищена до 100 доларів.

Redmi Buds 3 Pro повністю відповідає характеристикам оригінальних навушників. Вони мають драйвера розміром 9 мм, які налаштовані лабораторією звуку Xiaomi, Bluetooth 5.2 і системою адаптивного шумозаглушення (ANC). Вона знижує рівень до 35 дБ.

Також навушники отримали низьку затримку в 69 мс, управління жестами, можливість одночасного підключення двох пристроїв і розумне перемикання між ними. Музику можна буде автоматично зупинити просто вийнявши один навушник з вуха. Корпус пристрою відповідає ступеню захисту IPX4, доступна підтримка бездротової зарядки Qi. Якщо застосовувати зарядний футляр, то час роботи навушників досягає 28 годин. Без нього вони сядуть за 3 години при розмові і за 6 годин, якщо слухати музику. 2,5 години йде на повну зарядку футляра.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.