У WhatsApp додали можливість приєднатися до голосового або відеодзвінка після початку розмови

На інформаційному екрані ви можете побачити, хто вже бере участь в бесіді, а хто був запрошений, але ще не приєднався. Команда месенджера WhatsApp представила нову функцію, яка дозволить приєднатися до голосового або відеодзвінка після початку розмови. Тобто при бажанні можна додавати необхідних людей до розмови в міру необхідності.

Аналогічна функціональність зараз тестується для групових дзвінків в Zoom або Google Meet. З огляду на помітно зросла популярність WhatsApp, ця функція, ймовірно, буде затребувана сотнями мільйонів користувачів.

Принцип роботи нової функції добре демонструють скріншот і відеоролик, які були опубліковані розробниками. Щоб підключитися до бесіди, досить натиснути кнопку «Приєднатися».

 

 

Крім того, на інформаційному екрані можна буде побачити, хто вже бере участь в бесіді, а хто був запрошений, але ще не приєднався. Як і інший контент, цей тип дзвінка буде мати захист наскрізним шифруванням.

 

Оновлені версії програмного забезпечення з додатковими функціями стануть доступні всім користувачам в наступний понеділок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.