Xiaomi представила корисну новинку для власників домашніх тварин

На краудфандінговой майданчику Xiaomi Youpin стартував збір коштів на випуск розумної сушарки для тварин. Вона не тільки справляється зі своїми завданнями швидко, захищаючи власника від роздряпування рук, але і позбавляє від статичної електрики.

 

Інтелектуальна сушарка для домашніх тварин вирішує відразу кілька проблем. По-перше, вона підтримує постійну температуру на рівні 38,5 градуса і нагрівається всього за 15 секунд, що дозволяє висушити навіть дуже вологу шерсть. По-друге, вона забезпечує циркуляцію повітря, що не тільки гарантує безпеку вихованцеві, а й знижує рівень шуму. Крім того, сушарка нейтралізує статичну електрику, відновлює лусочки на шерсті, а також формує захисний шар від вологи.

Пристрій підійде навіть самим лякливим домашнім улюбленцем, оскільки кут огляду захисної дверцята становить 180 градусів. Прозору стелю теж допомагає вихованцеві не переживати, а обсяг в 60 літрів дозволяє розмістити всередині навіть відносно великих звірів. Однак максимальна вага тварини не повинен перевищувати 9 кг. За безпеку відповідає функція визначення перегріву.

Продажі розумної сушарки стартували на платформі Xiaomi Youpin за ціною близько $ 109. Як бонус вказана функція позбавлення від неприємних запахів завдяки дезодоруючі модулю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.