Windows 11 за замовчуванням включить корисну фішку

Після установки Windows 11 система буде відразу завантажуватися в темному режимі інтерфейсу. Цю невелику, але приємну новину розповів профільний ресурс WindowsLatest.

Згідно з офіційною заявою Microsoft, деякі збірки Windows 11 тепер за замовчуванням будуть використовувати темну тему. Якщо журналісти вірно зрозуміли задум компанії, то темний режим буде виставлений «за замовчуванням» в тих випадках, коли користувач встановить Windows 11 «начисто», а також при покупці або первинної налаштуванні ноутбука або ПК з попередньо встановленою Windows 11. Окремо наголошується, що користувач завжди зможе переключитися в світлий режим.

Microsoft обгрунтувала своє рішення так:
«Оскільки ми тепер [на карантині] проводимо набагато більше часу, дивлячись на яскраві екрани – не тільки за обробкою електронної пошти, але також і на незліченних онлайн-зустрічах, ми хочемо дати вашим очам відпочити»
Джерело повідомляє, що на даний момент домашня версія Windows 10 поставляється зі світлою темою оформлення, а Pro-версія – з темної за замовчуванням.

Сайт окремо уточнює, що в даний час Microsoft тестує відразу шість різних тем оформлення для релізу Windows 11. Крім того, компанія готує кілька нових динамічно змінюваних шпалер. Що стосується темної теми, при її виборі Windows 11 застосує темні тони в тому числі до меню «Пуск» – Microsoft стверджує, що переробила метод «блюра» і затінення «Пуск».

Раніше ми розповіли, як інструмент аутентифікації користувача в Windows 10 зламали за допомогою однієї лише веб-камери і нескладних маніпуляцій. Крім того, інсайдери розповіли, що Windows 11 вийде відразу в семи варіантах – і серед них є один незвичайний.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.