Microsoft офіційно анонсувала хмарну ОС Windows 365

На додаток до нещодавно представленої операційній системі Windows 11 корпорація Microsoft також анонсувала Windows 365. Це хмарний сервіс, що дозволяє організаціям по-новому використовувати Windows 10 або Windows 11.

Windows 365 переносить операційну систему в хмару Microsoft Cloud, дозволяючи використовувати додатки, дані або настройки Windows з будь-якого пристрою. При цьому сервіс зберігає інформацію в хмарі, а не на кінцевому пристрої, що покликане підвищити рівень безпеки. Windows 365 також створює нову гібридну категорію персональних обчислень під назвою Cloud PC, комбінує хмарні ресурси з можливостями пристрою для забезпечення повної персоналізованої роботи з Windows.

У Microsoft вважають, що Windows 365 дозволить компаніям вирішити багато проблем, що виникли перед ними як під час пандемії і задовго до неї. Наприклад, співробітники зможуть працювати з різних місць, не турбуючись про безпеку даних організації. Тимчасові співробітники не будуть стикатися з логістичними проблемами, пов’язаними з отриманням нового обладнання або захистом особистих пристроїв. Це дозволить компаніям більш ефективно і безпечно масштабироваться. Нарешті, компанії зможуть забезпечити спеціалізованих працівників (творчих, аналітичних, інженерних, наукових професій) більшою обчислювальною потужністю і безпечним доступом до важливих додатків, які їм необхідні.

Серед основних переваг Windows 365 називають такі:

  • Потужність. Завдяки миттєвої завантаження на персональний Cloud PC користувачі можуть переносити всі свої додатки, інструменти, дані та настройки з хмари на будь-який пристрій. Хмарний ПК забезпечить необхідні обчислювальні потужності і можливості зберігання даних, а також оточення Windows 10 або Windows 11 на вибір. Компанії зможуть
  • вибрати відповідний для них Cloud PC і платити за кожного користувача щомісячну плату.
    Простота. За допомогою Cloud PC користувачі можуть входити в систему і продовжувати роботу на різних пристроях. При цьому не потрібно віртуалізація, а IT-відділи отримають більш прості можливості розгортання, оновлення та управління системами.
  • Безпека. Windows 365 побудована за принципами «security by design» і «Zero Trust» з використанням можливостей хмари. Інформація захищена і зберігається не на пристрої, а в хмарі. Windows 365 забезпечує швидке оновлення, спрощує захист і рекомендує оптимальні параметри захисту для конкретної середовища.
  • Windows 365 стане загальнодоступною для підприємств усіх розмірів з 2 серпня 2021 року. Більш детальну інформацію про хмарної ОС можна отримати на сайті Microsoft.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.