Android 12 принесе з собою два цікавих нововведення

Довгі скріншоти і покращений автоповорот стануть частиною Android 12. Google впевнено йде до того, щоб восени викотити стабільну ОС Android 12. Beta 3 для Android 12 продовжує додавати нові функції, серед яких прокрутка знімків екрану, більш швидкий універсальний пошук додатків на пристрої, покращений автоповорот і багато іншого. Google заявляє, що ця версія Android 12 має «API-інтерфейси Android 12 і офіційний SDK», що означає, що в майбутніх бета-версіях не повинно бути серйозних змін функцій.

 

Найцікавіша нова функція в Android 12 Beta 3 – «покращений і швидкий автоповорот». Google тепер використовує фронтальну камеру і розпізнавання осіб, щоб визначити, в якої орієнтації ви намагаєтеся утримувати телефон, не покладаючись на акселерометр. За словами компанії, це стане в нагоді тоді, коли користувач працює з пристроєм лежачи на дивані або в ліжку. А ще це дозволяє позбутися від небажаних спрацьовувань автоповороту і скоротить затримку на 25%.

Щоб заспокоїти все поборників конфіденційності, Google заявила про те, що зображення не зберігаються на пристрої та не надсилаються. Але все ж мінус у це фичи є – постійний нагляд з боку фронтальної камери, яка буде швидше пожирати ресурс батарейки.

 

Чари автоповороту – це круто, але функція, яка, ймовірно, знайде більший відгук у користувачів Android, – це послідовний на системному рівні спосіб створення скріншотів з прокруткою – інакше кажучи, скріншоти, які дозволяють вам захопити більше одного екрану на одному зображенні, як на веб-сторінці.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.