Galaxy S22 Ultra отримає 200 мегапікселу камеру від Olympus

11 серпня відбудеться захід Samsung Unpacked, на якому нам покажуть Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, Galaxy Watch4 і Galaxy Buds2. Ну а оскільки флагмана Galaxy Note в цьому році ми не побачимо, наступного великого анонса від компанії, мабуть, доведеться чекати до січня наступного року. Саме тоді повинні презентувати Galaxy S22.

У мережі тим часом уже поповзли чутки про флагманський пристрої. Найбільш цікавим є можлива установка 200 МП модуля камери від Olympus в Galaxy S22 Ultra 5G. Про це повідомляє корейський ресурс Pulse News з посиланням на свої джерела. До слова, інформація про потенційне співробітництво Samsung і Olympus вперше з’явилася ще кілька місяців тому.

Багато виробників смартфонів використовують подібні колаборації для просування своїх девайсів. Взяти, наприклад, Huawei і Leica, OnePlus і Hasselblad і навіть ймовірний альянс Realme і Kodak. Samsung же раніше не вдавалася до брендування своїх пристроїв. Говорять про те, що Olympus звернулася до Samsung з ідеєю спільної роботи над технологією камер для смартфонів. Так що, можливо, шильдик японського виробника буде красуватися на Galaxy S22 не тільки в маркетингових цілях, але і буде свідчити про напрацювання двох компаній.

У той же час, інші джерела заявляють, що Samsung відмовилася від ідеї з 200 МП сенсором в Galaxy S22. Замість нього смартфон отримає 108 МП модуль ISOCELL HM3.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.