Стала відома дата анонса смартфона Xiaomi Mi 12: потужний чіп і просунута камера

Компанія повинна представити Xiaomi Mi 12 в грудні і обіцяють рекорд до числа мегапікселів. До анонса Xiaomi Mi 12 ще далеко, але інсайдери вже взялися за передбачення того, яким буде флагман. Слово взяв відомий мережевий інформатор Digital Chat Station, який повідомив, що чекати анонса Xiaomi Mi 12 потрібно в кінці року і його кодову назву «2112123АС».

Цілком передбачувано, що смартфону приписують топовий чіп нового покоління від Qualcomm і їм повинен стати 4-нанометровий Snapdragon 895. Флагманським буде і дисплей, який запропонує підтримку технології LTPO, що дозволяє адаптувати частоту оновлення екрану під той контент що відображається.

У числі особливостю Xiaomi Mi 12 називають швидку дротову зарядку потужністю не менше 120 Вт і можливість заряджати гаджет по беспровод з потужностю 100 Вт. Якщо останнє пророцтво вірно, то бездротову зарядку на 120 Вт запропонує глобальна версія флагмана, тоді як в Китаї її потужність не повинна перевищувати 50 Вт.

Є також передбачення, що Xiaomi Mi 12 першим на ринку запропонує датчик зображення на 200 Мп з оптичним форматом 1 дюйма. У сенсорі реалізують технологію Біннінг пікселів, коли 16 сусідніх пікселів об’єднають в один великий для більшого захоплення світла.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.