Київстар офіційно представив доступний тариф з інтернетом і ТБ

Мобільний оператор Київстар запустив тарифний план, який дозволяє абонентам економити на послугах.Як повідомляє прес-служба компанії, тариф отримав назву «Все разом Базовий + ТВ» і включає в себе три послуги. Вартість тарифу 200 грн. за абонентський місяць в перші 3 місяці і 250 грн. в наступні. В рамках тарифу абоненти отримують:

  • Повністю безлімітні дзвінки в мережі «Київстар»
  • 12 ГБ мобільного інтернету
  • 120 хвилин на дзвінки на номери інших українських операторів.

Крім того, в пакет входять послуга домашнього інтернету зі швидкістю не менше 100 Мб в секунду і пакет телебачення – 130 телеканалів.

Деякі українці відзначають, що ціна на тарифний план «Всі разом Базовий + ТВ» висока, проте в Київстар пояснюють, що за 200 грн. (250 грн.) Абонент отримує не тільки послуги зв’язку, але ще і домашній інтернет і телебачення. Якщо підключати їх окремо, то сума за абонентський місяць буде значно вище.

Підключити «Все разом Базовий + ТВ» можуть всі діючі абоненти мобільного оператора Київстар. Це можна зробити в додатку «Мій Київстар» або зателефонувавши за номером 477 * 1. Крім того, підключити тариф можна у фірмовому магазині мобільного оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.