У MIUI 12 з’явилася нова проблема, яка змушує користувачів страждати

Напередодні стало надходити велика кількість скарг від власників смартфонів Xiaomi і Poco на роботу ряду важливих функцій в MIUI 12. Дані скарги зустрічаються майже всюди: як на офіційному форумі компанії, так і на просторах Інтернету. Чи збирається Xiaomi випускати оновлення з виправленням?

 

Серед найбільш часто зустрічається скарги: проблеми з роботою Центру Управління, який гальмує, відкривається з великою затримкою, повністю прибирає підкладку, яка відокремлює його від робочого столу. Серед причин такої поведінки називають той факт, що в MIUI 12 була змінена анімація, вона стала складніше і «великовагові», що в підсумку і могло стати причиною збою в роботі інтерфейсу. Щоб оперативно виправити проблему, компанія відключила в шторці з перемикачами ефект розмиття по Гауса. Але, на жаль, ефекту це не дало.

Багато користувачів відзначають і інший баг з Центром Управління, який нагадує візуальний прояв вигоряння дисплея. Виглядає це як ефект, коли сама шторка зникла, але на дисплеї все ще залишається її прозорий образ або «шлейф» поверх робочого столу. Власники Xiaomi Mi 9T повідомляють, що активація режиму насичених кольорів викликає поява помилки в роботі центру управління і потім вони спостерігали «вигорання».

 

Що радує, так це обізнаність Xiaomi про дану проблему і робота над її усуненням. Що засмучує, так це невідомість щодо термінів виходу виправляє оновлення. Власникам же тих смартфонів, де спостерігаються збої в роботі Центру управління, залишається тільки запастися терпінням і чекати апдейта.

А ви зіткнулися з проявом будь-яких помилок в роботі Центру управління?

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.