Стала відома офіційна дата анонса MIUI 13

MIUI 13 знаходиться на завершальній стадії розробки і компанія готується представити нову версію фірмової оболонки в серпні. Цей місяць в якості часу релізу назвав один з топ-менеджерів Xiaomi. Але в останні дні з’явилися чутки, що нібито бета-тест прошивки стартував і він завершиться 16 липня. І в цей же день представлять MIUI 13.

З оглядкою на все, що відбувається, один з топ-менеджерів Xiaomi Так Лі вирішив покласти край домислів. Він повідомив, що анонс MIUI 13 запланований на серпень. Одночасно з цією інформацією в мережу злили промо-плакат, присвячений новій оболонці.

Він також містить згадку, що MIUI 13 повинні показати в серпні. Очікується, що нова ітерація фірмової оболонки принесе з собою серйозні зміни і це буде одне з великих оновлень за останній час. Головне завдання, яке стояло перед розробниками – стабільність системи.

З’явився також слух, що в MIUI 13 запропонують технологію розширення пам’яті, активувати яку можна буде за допомогою спеціального перемикача в налаштуваннях. Нам залишається тільки чекати оголошення дати релізу MIUI 13, а також сподіватися на те, що косяків в прошивці стане хоча б менше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.