Xiaomi представила парасольку за 300 гривень

Xiaomi анонсувала новий продукт на своєму майданчику колективного фінансування Youpin. Це автоматичний парасольку зворотного складання, який обладнаний світлодіодним ліхтариком. Офіційна рекомендована виробником вартість смартфона становить 11 доларів.

Парасолька відкривається за 1 секунду. У ліхтарика є три світлодіода «далекобійністю» до 10 м. Кут нахилу ліхтарика, вбудованого в ручку, можна легко налаштувати, щоб він світив вперед, а парасольку продовжував вкривати вас від дощу.

Щоб відкрити або закрити парасольку, потрібно натиснути кнопку. Якщо його скласти, то вода не буде текти на рукоятку. Парасолька зроблений з щільного матеріалу з гідрофобним покриттям. Дощова вода утворює краплі, які відразу ж зісковзують з парасольки. У складі у тканини є шар, який на 99% захищає від ультрафіолетових променів. Усередині аксесуара вінілове покриття, яке блокує світло і тепло. Корпус парасольки створений з міцного скловолокна, тобто конструкція не зламається під натиском сильного вітру і зливи.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.