Смартфони Realme 9 і Realme 9 Pro будуть випускатися з заявкою на народний вибір

AMOLED-дисплеї з підвищеною герцовкой стають нормою в доступних смартфонах. Тільки навесні Realme показала свої номерні смартфони (Realme 8 / 8Pro), але вона вже готується представити наступників, які ввяжутся в боротьбу за уми і гаманці споживачів. Очікується, що компанія знову випустить дві моделі, де в пару з Realme 9 дадуть Pro-версію, яка збереже ключову рису попередника – 108-мегапіксельну основну камеру.

Один з мережевих інформаторів стверджує, що Realme 9 укомплектують 6,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм дозволом FullHD + і частотою оновлення 120 Гц. Основна камера запропонує чотири датчика зображення, де роль ведучого віддадуть сенсора на 64-мегапікселя.

Що стосується Realme 9 Pro, то тут також встановлять 120-герцового AMOLED-панель дозволом FullHD +, але її діагоналлю трохи підросте до 6,5 дюймів. Смартфон отримає 12 Гб оперативної пам’яті і 256 Гб постійної. Швидше за все, мова йде про топової модифікації, будуть варіанти простіше, з меншим об’ємом пам’яті. Як уже згадувалося, 108 Мп датчик в Realme 9 Pro залишили недоторканим. Джерело запевняє, що «рука» Kodak торкнеться камер цієї моделі, тоді як базовий Realme 9 буде позбавлений цього привілею.

 

Коли відбудеться анонс Realme 9 і Realme 9 Pro, а також які апаратні платформи встановлять тут, не повідомляється. Немає впевненості і в тому, що озвучені характеристики достовірні, тому сприймаємо інформацію зі здоровою часткою скепсису.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.