Флагманський смартфон OnePlus 9 подешевшав до рекордно низької ціни

Навесні 2021 року компанія OnePlus представила нове покоління флагманських смартфон. Одним з представників стала модель OnePlus 9. Зараз вона помітно подешевшала. Слідом за Китаї офіційні знижки дісталися вже й до Сполучених Штатів. Там купити OnePlus 9 в модифікації з 8 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем місткістю 128 ГБ вже можна за 550 доларів.

Правда, мова йде про операторських версіях. Розблокований варіант в початковій модифікації пам’яті обійдеться в 650 доларів. Але і це нижче 729 доларів, за які можна було купити флагманський смартфон нового покоління в Сполучених Штатах на старті продажів.

Нагадаємо, що OnePlus 9 обладнаний 5-нанометровим мобільним процесором Qualcomm Snapdragon 888. Однокристальная система має частоту до 2,84 ГГц. Зарядна ємність вбудованої акумуляторної батареї в смартфоні склала 4500 мАг, а швидка зарядка має потужність 65 Вт.

У OnePlus 9 є 6,55-дюймова панель Fluid AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і вбудованим сканером відбитків пальців. Основна камера має дозвіл 50 Мп + 48 Мп + 2 Мп, а для селфі використовується фронталка на базі 16-мегапіксельного датчика зображення. Працює флагман на Android 11 з прошивкою OxygenOS 11.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.