Стали відомі терміни запуску MIUI 13, Xiaomi Mi MIX 4 і Mi Pad 5

У другій половині 2021 року китайська компанія Xiaomi планує випустити багато нових продуктів, включаючи MIUI 13. Чутки про нові продукти бренду ходять вже котрий тиждень поспіль. І ось в цей раз інсайдери розсекретили графік їх запуску.

Відомий китайський інформатор поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo (аналог Twitter) інформацією про запуск нових продуктів Xiaomi. За його даними, в середині або в кінці серпня компанія представить нові смартфони Xiaomi Mi MIX 4 і Mi CC11, планшет Mi Pad 5 і нове покоління фірмової прошивки MIUI. Xiaomi Mi Pad 5 стане першим планшетом китайської компанії за довгий час, Mi MIX 4 – першим смартфоном бренду з вбудованою в дисплей фронтальною камерою, MIUI 13 прийде на зміну проміжного оновленню у вигляді MIUI 12.5, а Mi CC11 буде позиціонуватися як дизайнерський камерофон.

До речі, це не єдині пристрої Xiaomi, які ми побачимо в цьому році. До кінця 2021 року компанія повинна випустити ще як мінімум 13 нових пристроїв під брендами Mi, Redmi і POCO. Що це будуть за новинки, ми поки можемо тільки здогадуватися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.