Розкрито ціни і характеристики Realme GT Master Edition і вони вражають

Realme GT Master Edition стане модифікацією моделі Realme GT, яка буде випущена у співпраці з компанією Kodak. На просторах всесвітньої павутини вже з’явилася інформація про технічні характеристики і про вартість майбутньої новинки. Смартфон з’явиться відразу в Європі.

Realme GT Master Edition отримає 6,43-дюймову Super AMOLED-панель з частотою оновлення 120 Гц і отвором для 32-Мп Фронталки зліва. Роздільна здатність основної камери складе 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Саме до створення камери докладуть руку фахівці компанії Kodak.

Серцем Realme GT Master Edition стане мобільний процесор Snapdragon 778G в парі з 8-12 ГБ оперативної пам’яті. В обох випадках місткість накопичувача складе 256 ГБ. Ємність вбудованої батареї знизиться в порівнянні з оригінальною моделлю на 200 мАг – до 4300 мАг. При цьому з’явиться 65-ватної швидка зарядка.

Вартість Realme GT Master Edition в початковій модифікації складе 399 євро, а в топовій смартфон буде коштувати на 50 євро дорожче. У продажу він з’явиться з програмним забезпечення Realme UI 2.0 на базі операційної системи Android 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.