Список смартфонів Xiaomi і Redmi, що не оновляться до Android 12

Китайська корпорація Xiaomi є одним з найбільших в світі виробників смартфонів, а користується її фірмова продукція просто колосальною популярністю по всій земній кулі, тобто дуже і дуже багато людей бачать сенс в тому, щоб купувати її продукцію, вважаючи, що вона пропонує краще співвідношення ціни і якості, і це, в свою чергу, робить все гаджети бренду неймовірно привабливими і нескінченно вигідними. І ось, на радість безлічі людей, сталося те, чого ніхто навіть і близько просто не очікував, так як навіть і уявити собі не міг, що подібне колись станеться. Сьогодні, 5 липня 2021 року, було опубліковано список смартфонів компанії, в тому числі під брендом Redmi, що не оновляться до Android 12.

Новітня операційна система компанії Google поки що доступна користувачам тільки у вигляді бета-версії, а її фінальна стабільна збірка повинна побачити світ на початку вересня. Як виявилося, керівництво Xiaomi вже зараз визначилося з тим, які з фірмових мобільних пристроїв оновляться до новітньої найсучаснішою операційної системи, а які ні. Як і слід було очікувати, дуже багато телефонів бренду, випущені відносно недавно, не отримають нову ОС. Важливо зауважити, що вони не оновляться до Android 12 офіційно взагалі ніколи, тобто цього не станеться в 2021 році, в 2022 році і навіть в 2023 році. На практиці це означає, що всім власникам такого роду мобільних пристроїв доведеться задовольнятися старим застарілим програмним забезпеченням.

 

Абсолютно будь-яка людина, яка використовує телефони зі списку, так чи інакше залишиться незадоволений подібним кроком з боку Xiaomi, адже фактично нічого не заважає всім цим мобільним пристроєм оновитися до операційної системи Android 12, так як технічне оснащення це в повній мірі цілком і повністю дозволяє. Новітня операційна система не вийде для таких моделей мобільних пристроїв, як Mi 9, Mi CC9, Mi Note 10, Redmi K20, Redmi Note 8 і Redmi 9. Під великим питанням знаходяться такі моделі, як Mi Note 10 Lite, Redmi 10 4G, Redmi Note 9 (глобальний), Redmi Note 9 4G (Китай), Redmi Note 9T і Redmi 9 Power. Ці мобільні пристрої, швидше за все, нову ОС не отримають взагалі або отримають, але в останню чергу з великою часовою затримкою.

Очікується, що компанія Xiaomi почне оновлювати свої смартфони до новітньої найсучаснішою операційної системи вже в вересні-жовтні, проте в першу чергу апдейт до Android 12 отримають новітні найсучасніші моделі телефонів, а потім, через якийсь час, новітня платформа повинна стати доступна і для більш старих смартфонів бренду, випущених досить давно. Залишилося дочекатися того самого моменту, коли новітня операційна система вийде на ринок, ставши доступною для завантаження і установки всім користувачам. Так, зокрема, їй приписують просто приголомшливий за сукупністю якостей призначений для користувача досвід, і таким все так чи інакше залишаться більш ніж задоволені, адже інакше в даному випадку бути навіть і не може.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.