Вийшла перша попередня збірка Windows 11, як встановити

Компанія Microsoft, як і було обіцяно, випустила попередню збірку Windows 11. Це все ще дуже сирий продукт, адже офіційний реліз нової операційної системи запланований на осінь 2021 року.

Ця збірка трохи краща за ту, що витекла в мережу раніше, але вона не містить найцікавіші нововведення, анонсовані минулого тижня – наприклад, можливість встановлювати і запускати Android-додатки. Все це буде додано в наступних тестових збірках.

 

Збірка Windows 11 з номером 22000.51 доступна тим, хто скачав і встановив ранній тестовий білд ОС і вступив в програму Windows Insider через «Параметри» в «службі Windows Update» або на сайті. ISO-образ збірки 22000.51 недоступний на сайті Microsoft, тому встановити цю збірку з нуля або з-під Windows 10 не вийде.

Щоб поставити збірку 22000.51, потрібно спочатку встановити ранній тестовий білд, а потім зареєструватися в програмі  Windows Insider, вибравши одну з гілок оновлень (від сирої через менш проблемну до тієї, що готується до релізу.). Після цього ви почнете отримувати попередні збірки Windows 11 у міру їх виходу. У будь-який момент можна вийти з цієї програми і залишитися на найстабільнішою збірці.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.