Камера Xiaomi Mi 12 Ultra: дюймовий датчик і рекорд по мегапікселям

Xiaomi Mi 12 Ultra обіцяє знову штурмувати чарти кращих камерофонів. Xiaomi все активніше розлучається з іміджем виробника смартфонів для економних і не соромиться пропонувати рішення за високими цінами. Архіфлагманом і технологічно передовим гаджетом нинішнього року для неї став Xiaomi Mi 11 Ultra, який виявився реально хороший в справі створення фото і відео.

 

Очікується, що у цій моделі буде наступник і де знову зроблять ставку на відмінну камеру. За інсайдерськими даними, Xiaomi Mi 12 Ultra буде вражати основною камерою, де роль «головної скрипки» віддадуть датчику з рекордним дозволом 192-мегапікселя. Його розмір залишить 1 дюйм і це буде один з великих сенсорів на ринку.

Він вимогливий до вільного внутрішнього простору і явно буде підніматися над корпусом, а реалізацію подібної камери можна побачити в Sharp Aquos R6. У новому датчику застосують технологію Біннінг, коли 16 сусідніх пікселів будуть згруповані в один великий, щоб на виході отримувати фоточки еквівалентним дозволом 12 Мп.

 

Майже напевно Xiaomi Mi 12 Ultra отримає один з кращих дисплеїв на ринку, в надлишку пам’яті, подекранную Фронталки, наймогутніший чіп на ринку і ультрашвидкий зарядку. До зарядки по дроту на потужності 200 Вт справа навряд чи дійде, але 120 Вт повинні запропонувати. Потужність бездротової зарядки можуть довести до 100 Вт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.