Українців можуть позбавити зв’язку Київстару в одній області

Жителів одного регіону можуть залишити без якісного зв’язку мобільного оператора Київстар. З’ясувалося, що місцевий водоканал не поділив з компанією. Неприємна ситуація склалася в на Полтавщині. Абонентів Київстар можуть залишити без зв’язку. Так, “Полтававодоканал” на протязі багатьох років надає жителям області послуги водопостачання та водовідведення і раптом підприємство висунуло несподівані вимоги.

Представники місцевого водоканалу звернулися до трьох найбільшим українським операторам мобільного зв’язку з проханням якомога швидше усунути з об’єктів водоканалу їх обладнання. Директор по регуляторному забезпечення “Київстару” Олександр Когут пояснив, що через вимоги полтавського водоканалу десятки тисяч користувачів телеком-послуг можуть залишитися без зв’язку. Відзначається, що повідомлення датується 3 березня, його причина – перегляд ставок оренди на доступ до інфраструктури. У компанії “Великої трійки” повідомили, що Полтавський водоканал вирішив несподівано в 1,5 рази підвищити зазначені розцінки.

Київстар відмовився платити більше, тому що “підвищення плати на 50% не відповідає ринковим реаліям”. Топ-менеджмент компанії-оператора зробив безуспішну спробу напряму зв’язатися з керівництвом “Полтававодоканалу” – в підприємстві їх проігнорували.

Підкреслюється, на об’єктах місцевого водоканалу різні стільникові оператори розмістили не менше 10 базових станцій. Вони забезпечують послугами голосового зв’язку і мобільним інтернетом майже 50% території зазначеного обласного центру.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.