ПриватБанк виправдався за підвищення комісії на грошові перекази

У банку назвали минулий тариф акційними. З 1 червня ПриватБанк підвищив комісію на грошові перекази і оплату послуг через Приват24 з 1 гривні до 0,5% від суми операції.

Як повідомляє Обозреватель, коментар з цього приводу дав прес-секретар ПриватБанку Олег Серга.

Він зазначив, що поки підвищена комісія на переклади діє для клієнтів з Донецької, Луганської, Київської, Харківської, Чернівецької та Хмельницької областей, однак у же до кінця 2021 року підвищення буде введено і для інших клієнтів.

«Минулий тариф він був, можна сказати, акційними. Ми будемо стежити за ситуацією на ринку. Наше завдання, щоб тариф був конкурентоспроможним і доступним для клієнтів. Поступово, до кінця року, новий тариф пошириться по всій країні », – розповів Серга.
Представник ПриватБанк зазначив, що комісія виросла не на перекази з картки на картку, а на оплату товарів і послуг бізнесу через Приват24. Тобто з карти на карту можна переводити за колишніми правилами.

Варто відзначити, що з 1 червня ПриватБанк скасував нарахування відсотків на залишок власних коштів на мапі «Універсальна», хоча раніше ставка була 4%. Натомість банк запропонував клієнтам оформляти депозити.

Як підкреслює Серга, нова комісія може виявитися навіть більш вигідною. В цілому ж більшість банків вже перейшло на комісію у відсотках від суми платежу, залишати фіксований платіж банку невигідно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.